söndag 30 augusti 2009

God morgon söndag!


God morgon!
Idag åker vi en runda till Göteborg.Vi ska gå lite i stan och äta gott. Maken ska iväg på en tjänsteresa ikväll och flyger från Landvetter så jag och barnen kommer att åka tåg hem från Göteborg. Barnen tycker det ska bli så kul att åka tåg. Saga har åkt en gång tidigare men för Jacob blir det första gången.

Igår firade vi min pappa som fyllt år och då hade jag på mig detta.
Blus: H&M
Byxor: H&M
Skor:Ecco
Naglarna är målade i London från Mavala.




fredag 28 augusti 2009

Nagellack


God kväll!

Införskaffade två nya nagellack från Mavala idag i fägerna Feminine och London. Jag hade tänkt måla mina naglarna ikväll, men så kom jag på att vi behöver storstäda huset imorgon och då är det dumt att ha nymålade naglar. Eller vänta förresten, det kanske inte vore så dumt ändå, jag kan då sitta i soffan och titta på när övriga familjen städar, annars är det stor risk att jag förstör mina naglar. *ler*

torsdag 27 augusti 2009

Oj!

Jag ser att besöksräknaren har passerat 15 000 besökare!

Jag kommer därför att ha en liten utlottning i bloggen för att "fira".

För att inte missa nästa inlägg, så gå med i Bloglovin och lägg till mig som favorit.

onsdag 26 augusti 2009

Stoff & Stil




Förra veckan damp de nya katalogerna från Stoff & Stil ner i brevlådan. Det fanns en hel del gobitar i katalogen och min skaparlust väcktes genast till liv. Är väldigt sugen på att beställa tyg men jag har massor av tyg i mitt linneskåp som jag borde sy upp innan jag köper hem nytt. Dessutom vill jag köpa en ny jacka, så jag får snällt vänta.
De stickade mössen tycker jag var så söta, beskrivningar på något liknande borde man kunna hitta gratis på nätet eller på biblioteket.

tisdag 25 augusti 2009

Doftljus


Tipsar om ett sött doftljus i en liten skål som finns på Ikea, 25 eller om det var 29kr kostade det och det fanns någon mer färg på skålen. Det märks på kvällarna att vi snart är inne i september månad, mörkret kommer fort, jag blir lika förvånad varje höst. Att tända ljus och att passa på att kura och mysa inne gör att hösten blir en ganska trevlig årstid trots allt.

Om en liten stund ska jag ge mig ut och springa, jag hoppas det går bättre idag än vad det har gjort de två sista gångerna, då har jag fått ont i knäna och inte kunnat springa så långt som jag tänkt innan jag gav mig ut.


måndag 24 augusti 2009

Måndag

Hej på er!
Måndag igen och första arbetsdagen är avklarad, i alla fall den på jobbet, här hemma tar inte "arbetsdagen" slut förrän man går och lägger sig.
Idag har jag svarta byxor i "gubbmodell" och halsband från H&M och en blus från Fransa.
Jag bara väntar på att det ska börja regna så jag kan börja använda mina Hunter wellies. *ler*

söndag 23 augusti 2009

Söndag








Hej på er!
Jag hade en trevlig dag igår även om det inte blev så mycket shopping för någon utav oss i sällskapet. Det bästa är nog trots allt att åka ut själv när man ska shoppa. Jag hittade jackan på H&M och den var fin men bara en höstjacka och jag behöver ha en jacka som funkar även i vinter så den gick bort, lite synd eftersom den bara kostade 499kr.
Nu får jag spara till en Barbourjacka istället, för de är så snygga och de klarar av både regn och rusk, har varit mycket av den vara de sista vintrarna där jag bor.
Mina kära Hunter Wellies har kommit! De är så sköna och snygga att man knappt kan tror att det är en gummistövel. Nu får det gärna regna varje dag. *blinkar*
Jag köpte dem från www.lookatmycrazyshoes.com och även en fleecesocka till så att jag kan ha dem till vintern också och det sparade jag många hundralappar på nu när pundet inte står så högt i kurs.


lördag 22 augusti 2009

God morgon!

Ljuslykta från Paradisverkstan, Öland
God morgon lördag!

Idag blir det ingen joggingrunda som jag hade planerat nu när M kommit hem igen. Den får jag spara till imorgon. Jag ska istället följa med storasyster A och hennes två flickor E och M till Jönköping för lite shopping. Jag ska spana efter skor och en ny höstjacka. Jag har fått ”nys” om en jacka i Barbourstil från L.O.G.G (H&M.) som är betydligt billigare än orginalet. Jag får hoppas att den finns i rätt storlek Om den nu finns.

Ikväll ska vi hem till några kompisar på kräftskiva, det är flera år sedan som jag åt kräftor så det ska bli gott och skönt att slippa att tänka på matlagning.

Ps. Det som jag beställde från utlandet har kommit och jag är så nöjd! Jag visar er imorgon vad det är.

Ha en bra dag!

fredag 21 augusti 2009

TGIF

Liten krona från Presentverkstan

Hej på er!
Vad skönt att det är fredag igen, i natt kommer maken hem som har varit på resande fot hela veckan. Efter en vecka själv med barnen och vår hund så börja jag känna mig lite trött och jag ligger långt efter med hushållssysslorna.
Det ska bli skönt med lite avlastning, och jag har redan planerat för några timmars egentid imorgon med en löprunda och att sen få åka iväg till vår närmsta stad Värnamo för att få gå lite i affärer.
Den vita kronan fyndade jag förra året på secondhand och tidigare har jag haft den som kruka men den passar lika bra som ljuslykta, särskilt idag när det är väldigt mörkt ute.

torsdag 20 augusti 2009

Vitt






Fotade idag mina vita favoriter som blommar så ljuvligt just nu i trädgården, Höstflox och Hortensia (Annabelle) Men det var inte helt lätt att få till några foton för det blåste så.
Jag bara måste komma ihåg att dela mina Höstflox nästa vår för de har blivit jättestora och får knappt plats där de står i rabatten.
KRAM!



Torsdag



Kolla vadmusklen, nice!

Vilket härligt väder det har varit idag, jag och barnen njuter av att kunna vara ute i solskenet när vi kommer hem från jobb och dagis.
Idag har jag min skjortklänning från In Wear (vintage), svart flätat skärp, halsband från Puss, solglasögon från KappAhl och flipflop från H&M.
Jag fick till ett bra kort på mina vader, kul att se att löpträningen ger resultat!
Ta hand om er och krama era nära och kära en extra gång idag!
Jag och barnen har precis sett en hjärt-och lungräddning (med elchocker bla), på en man i 60-årsåldern. Hans fru stod med näsduk i handen och tittade på. Jag vet inte om han klarar sig.

onsdag 19 augusti 2009

Smyckesförvaring

Efter
Rosa hyllpapper med prickar från Clas Ohlson

Före
Nu har målarfärgen och häftpistolen varit framme igen. När jag fyndade det lilla lampbordet på secondhand för några veckor sedan så hittade jag även denna lilla pallen med förvaring under locket. Det är väl egentligen tänkt att det ska vara sybehör i pallen, men jag tycker den passar perfekt till mina smycken och under smyckerna finns plats för att lägga halsdukar och scarves. Det randiga tyget kommer från Bruka design.


Onsdag


Haha, idag är det H&M från topp till tå som gäller, det syns inte på bilden men jag har även på mig mina svarta flipflop.

tisdag 18 augusti 2009

Barbour








I någon av dessa jackor från engelska Barbour skulle jag vilja gå omkring i höst och vinter. Älskar engelsk "countrylife". Med tanke på vilka vintrar det har varit de senaste åren här i Småland så borde inte en tjockare jacka behövas, och skulle det blir jättekallt så har jag min röda dunparkas från Everest och en kort svart dunjacka som jag fyndat nu i sommar på secondhand för 70kr från Koola Anna.
Det enda kruxet med dessa Barbourjackor är att de är lite dyra, men ack så snygga!

Tisdag

Svarta stuprörsjeans från Flash, en blåvitrutig tunika från Only, halsband från Puss.

måndag 17 augusti 2009

N E J !!!!

Nej jag vill inte!
Inte redan, det är bara den 17 augusti idag.
Det är alldeles förtidigt!
"Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt hurra"
Saga spelar julmusik på högsta volym på sin cd-spelare.

Måndag


Stuprörsjeans Flash, randig blus Benetton och rosa pärlhalsband från Puss.

Tandisrapport

Fyra röntgenbilder som inte visade några hål, lite flourlack på en tand, borttagning av tandsten och polering av tänder. Besöket tog knappt 10min och jag blev 570kr fattigare. Ska nog bli tandläkare i mitt nästa liv. *ler*
God morgon!
Nu vecka och nya tag!
Denna vecka är jag och barnen själva hemma då maken precis har rest iväg på tjänsteresa. Han kommer inte hem förrän på fredag kväll.
Direkt efter det att jag lämnat barnen på dagis ska jag till tandläkaren, jag har aldrig haft några hål och jag hoppas inte jag har det idag heller.

söndag 16 augusti 2009

Söndag


Linne från Hillevi of Sweden, svarta stuprörsjeans från Flash.

Igår klickade jag hem något från en utländsk webshop, som jag hoppas dyker upp nästa vecka. Det är något som jag har suckat efter ett bra tag och att köpa från utlandet blev betydligt billigare än här hemma i butik. *hemlig*

Blond igen

Storasyster A har varit så snäll och slingat mitt år i eftermiddag, tack!
Det var verkligen välbehövligt, tror hon gjorde det i mars sist.
Idag är jag lite mör i kroppen efter gårdagens tävling, men jag är inte helt knäckt, även om jag kom sist i loppet. *ler* Jag har faktiskt redan börjat att kolla efter fler motionslopp som jag kan springa.

lördag 15 augusti 2009

Lördag


Löparkläder Stadium (jag hade givetvis skor också)

Idag har jag sprungit Åsenhögaloppet, 9,1km i väääääldigt kuperad terräng. Jag trodde aldrig att det skulle vara så jobbigt, men jag tog mig runt och jag klarade det på precis en timme som var mitt mål. så jag känner mig nöjd och stolt över mig själv. Alla som genomförde loppet fick en medalj vilket imponerade på Saga, tänk att hennes mamma fått medalj.

Nu ska jag inta liggläge i soffan.

fredag 14 augusti 2009

Ny ringsignal!


Superstolt, jag har för första gången i mitt 30-åriga liv laddat ner en ringsignal till min mobil!
Nu hoppas jag att min mobiltelefon kommer att ringa mycket framöver, jag bara älskar den här låten. Det kanske kan ha att göra med att jag sett filmen Dirty Dancing ett femtiotal gånger eller något annat liknande. *ler*

Fredag

Halsband från Isamoa.


Första arbetsveckan avklarad, ska bli så skönt med lite helg.
Min kläder idag, svart pennkjol från Benetton, en svartvitrutig blus från H&M och mitt namnhalsband från Isamoa.



torsdag 13 augusti 2009

Helt opiffat!

Före
Efter

Slänger snabbt in en bild på Jacobs nya säng. Ni får bortse från att sänglampan inte hänger som den ska och att det syns sladdar under sängen. Det kommer att komma fler bilder på Jacobs när det är lite mer piffat.
De blårutiga påslakanen är från Ellos och prynadskuddarna fyndade jag på Myrorna för 10kr/st.

Fuskpäls




De här snygga fuskpälsarna har de fått in på H&M. Jag tror att jag ska klicka hem den gråsvarta, är grymt sugen på en fuskpäls till vintern! Vitt är snyggt men med två barn och en hund så känns den svarta lite mer praktisk. Jag vet hur barnen kan se ut när man hämtar dem från dagis, jättegrusiga och blöta och att lyfta in Jacob i bilen med en vit päls känns inte som en hit.


onsdag 12 augusti 2009

KappAhl



Jag brukar nästan aldrig hitta några kläder till barnen som faller mig i smaken på KappAhl. Men bland höstens nyheter hittade jag dessa plagg som ser riktigt fina ut och som är precis i Sagas stil. 179kr/st kostar de och är i 100% bomull.
Jag ska komma ihåg att kika in på KappAhl nästa gång jag är ute i klädaffärena.

Onsdag




Puderrosa blus i bomull/silke från Lindex, svart linne och halsband från H&M och svarta caprijeans Flash.

tisdag 11 augusti 2009

Mössa



Förra hösten jag jag en stick-och virkkurs, det var superkul och jag har tänkt att försöka hinna gå någon kurs i höst också, är sugen på att lära mig kalligrafi.
Under semestern började jag fundera på om jag kanske skulle ta och virka mig en höstmössa, vilket kändes lagom avancerat. Men så åkte vi förbi Gekås (Ullared) under semestern och jag hittade denna mössa för 29,95kr. Så jag slog till och det kanske var lika bra det för annars kanske jag hade fått frysa om huvudet i höst. Jag har inte ens börjat att leta fram något mönster på någon mössa ännu.



Ingen återvändo

Sådärja, nu har jag betalt anmälningsavgiften till Åsenhögaloppet som går av staplen på lördag. Nu kan jag inte "fega" mig ur vilket jag är rädd för att jag annars skulle ha gjort.
9,1km är det jag ska springa och det borde jag springa på under timmen. Gör jag de ska jag investera i nya joggingskor (men det behöver jag göra i vilket fall som helst ändå oavsett tid)
Jag måste erkänna att jag blir lite nervös när jag tänker på det. Förrutom idrottsdagarna i skolan så har jag aldrig tävlat och det är 12 år sedan jag hade idrott i skolan.

måndag 10 augusti 2009

Pyssel del 3







Semestern har lidit till sitt slut och när jag idag på jobbet satt och höll på med mina arbetsuppgifter så kändes det som om jag inte varit borta från jobbet fast jag varit ledig i fem veckor!

Nåja, jag är ganska nöjd med att jag hunnit med att måla och pyssla lite här hemma även om jag hade hoppas att jag skulle hunnit med mer.
Denna pall har fått tre lager vit färg på sig och ny klädsel. Jag har suttit och letat i datorn men kan inte hitta någon Före-bild på pallen. Jag var helt säker på att jag fotat den men jag kanske bara tänkte att jag skulle göra det. Men ni får istället tänka er en brun pall med en dyna sydd med korsstygn i brunt, gult och orange så får ni ett hum om hur den såg ut innan jag målade den.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...