måndag 29 november 2010

Kvällspyssel


Hej på er!
Brrrr, idag har det varit kallt ute och jag riktigt längtar efter att en braskamin att kunna elda i, det blir så skön värme från en brasa och så är det mysigt med. Snön har gnistrat så fint i solskenet idag men det har varit alldeles för kallt, jag säger som Jacob "jag älskar inte när det är kallt ute". Jag kan inte minnas när vi hade så här kallt och mycket snö i Småland fast vi inte ens gått in i december. Undra hur länge detta ska hålla i sig? Kanske är detta vintern, för imorgon har Anders namnsdag och "Anders braskar, julen slaskar" och det brukar stämma.

Jag har pysslat lite med mina loppisfynd ikväll, riktigt kul och rogivande att måla vid köksbordet,precis som det ska vara när man pysslar. Jag tror och hoppas de blir bra när de är klara, den röda ljusstaken kommer åtminstone behöva två lager till så förhoppningsvis blir den klar i slutet av veckan, för jag vill så gärna kunna tända ljus i den till helgen.

Jag har faktiskt lite ont i baken idag efter gårdagens joggingrunda, inte mig emot den behöver bli fastare, och har jag träningsvärk borde det betyda att jag tränat sätesmusklen.

Kram/Malin

2 kommentarer:

Mimmi sa...

Så himla fina kulljusstaken blir! Kanske kan man ta sig tid till en loppisjakt inom snar framtid ;-)

Vardagligating sa...

Vad fint det blir! Kul att du kommit igång med träningen vintertid me!

Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...