lördag 2 januari 2010

Årets första





Årets första tulpanbukett står på köksbordet och påminner om att efter vintern, snön och kylan så kommer våren, min favorit årstid.
Jag har redan börjat tröttna på det julröda som kom fram runt Lucia. Jag har därför redan plockat bort det julröda och låter istället det vita, gråa och silvriga stå kvar ett tag till.
Jag tror att på tisdag eller senast onsdag så åker granarna ut, nu längtar jag efter härliga pasteller och vår...





6 kommentarer:

Susanna sa...

Hihi, jag får nog gå i ide till typ april. Först i slutet av april eller början av maj kan man kalla det vår här. Jag ska nog dröja lite än med att försöka tvinga fram vårkänslor. Nu i veckan ska jag köpa några snittblommor eller annat, men jag hoppas hitta något annat så att jag liksom sparar på tulpanerna ännu tills jag kan tillåta mig själv att börja längta efter våren utan att det blir för lång väntan. Och där blev det btw en lång mening ;)

Ha det bra! Kram, Susanna

Enkelt sagt sa...

Härligt med tulpaner.Jag får köpa det när vi är tillbaka från fjällen. Till dess får vi ha kvar all jul här hemma. Hade tänkt slänga ut granen idag men vi har inte hunnit och nu vill jag inte börja röja med det. Så det får bli ett senare problem. :)
Sofie

Vardagligating sa...

Härligt med tulpaner!

Inredning i vitt, gammalt och nytt sa...

Vilka fina tulpaner, är också redo för våren!
God fortsättning!
Kram
Maria

Ett hus i vitt sa...

Jaa samma här, vill ju ha vår nu :-). Jättefina tulpaner, måste ha jag med. Jättefint du har gjort i Jacobs rum också förresten! Ha ett riktigt gott nytt 2010. Kram, Anette

Dagdrivaren sa...

Ja, tulpaner får oss till att bli glada. Jag tror att dom är allra sötast så här vid nyårstid.
Skall hålla kvar julen till efter trettonhelgen. Men sen....
Gunilla

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...