måndag 1 december 2008

December




Tänk redan 1 december, det känns inte som om det var så länge sedan det var sommar. Det är väl ett tecken på att man börja bli gamma,l när veckorna går jättesnabbt?!

Jag gillar som bekant att springa på loppisar, eller framför allt den som vi har här i vårt samhälle. I torsdags hade de plockat fram alla julsaker som folk har skänkt och det var inte klokt vad mycket tomtar, änglar och julgranspynt som det fanns. Men mitt ibland alla röda saker stod denna fina vita krona för ynka 15kr. Undertill stod det Presentverkstan och design Hanna Svensson, så det känns som ett riktigt fynd. Jag har satt i en liten En i den, Elwood, och satt mossa eller det heter väl renlav runt?

Jag har börjat fotografera barnen inför årets julkort. Att fotagrafera två barn på 1,5 och 4,5 år samtidigt är inte lätt, jag har säkert tagit 100kort och blir den ena bra, så blir den andra mindre bra. Saga är specialist på grimaser, mer behöver jag väl knappast skriva…

5 kommentarer:

Anonym sa...

Dina fynd är verkligen billiga! 15 kr är ju gratis! Jättesött blev det. Ja visst heter det renlav, konstigt att det alltid säljs som vitmossa.
Kram!

Marie sa...

Verkligen ett fynd, jätte söt
Kram Marie

En enkel människa sa...

Hej, vilka fina bilder. Kikade in som hastigast och råkade fastna. :-) *kram*

Marie sa...

Tack så jätte mycket för den fina princessrullen som jag vann. Blev så glad när den kom på posten idag.
Kram Marie

Anonym sa...

Vilket fynd, jättfin! Ja det är inte lätt att fota barn. Lycka till! =)

Kram/Carina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...