torsdag 24 september 2009

Denna klänning från Gina Tricot vill jag ha till hösten när man ska vara lite vardagsfin.

Jag brukar kika in på Gekås-bloggen, för att se vad för gobitar det kan tänkas finnas där. Idag visade de denna snygga servis som hämtat mycket inspiration från Stig Lindbergs Spisa ribb. Jag har inte aning om vad den kostar, men som mycket annat på Gekås så är den säkert ett fynd.

Jag är med och tävlar om en resa till Gotland hos Engla.
Reglarna var ganska enkla jag skulle motivera varför jag är värd att vinna resan.
Varför ska jag det då ? Jo det ska jag tala om. Min käre M ska köra Gotland Grand National (Enduro) vid Alla Helgona och det skulle vara hemskt roligt att få vara där och vara publik. Jag har nämligen lite svårt att se framför mig 1000tals endurocyklar som kör runt i "geggan", så det skulle vara väldigt kul att få se detta live. Jag tror barnen skulle få följa med Jacob är minst lika besatt av motorfordon som sin pappa. *ler*

torsdag 17 september 2009

Har ni lust att tävla?
Klicka då här och läs hur ni ska göra för att vara med i utlottningen av denna fina tavla.
Man kan tävla fram till den 26 september.

tisdag 15 september 2009

Zara Home




Hej på er!
Sitter och slötittar på Idol på Tv4, jag tycker alltid uttagningarna är roligare än finalerna att titta på.
Sufar under tiden in på Ellos och jag måste säga att Ellos har verkligen ryckt upp sig. Numera kan man t.o.m. köpa Zara Home där! Jag gillar den spanska kedjans kläder och jag måste säga att deras Hemtextiler ser fina ut, lite dyrare dock än både H&M, Ikea och "vanliga" Ellos.

måndag 14 september 2009

Måndag

Hej på er!
Det har varit lite dåligt med inlägg sista tiden. Ska försöka bättra mig, för jag vet själv att bloggar som uppdatera ofta är roligare att följa än de med bara ett inlägg i veckan.
Denna söta kofta eller cardigan som man säger till killar hittade jag på KappAhls hemsida. Den skulle vara fin på Jacob.Idag har jag varit hemma igen för Jacob fick feber i helgen men jag tror faktiskt det var "trötthetsfeber" han sov nämligen till 09.15 idag tror knappt det hänt tidigare. När Saga åkt iväg till dagis och Jacob fortfarande sov passade jag på att rensa i vår kvittolåda som vi har i köket, skönt att ha det gjort har nämligen tänkt göra detta en tid men av någon konstig anledning så skjuter man på sådana saker.

onsdag 9 september 2009

Planering

Hej på er!
Planering är A och O heter det, så jag tänkte visa er en liten planeringdetalj jag fixat till i köket nu när jag varit hemma och haft VAB. Inspiration hämtade jag härifrån.
Veckobladen gjorde jag i Excel, med en ruta till varje familjemedlem, så att det blir tydligt och lättöverskådligt. Tanken med det hela är att jag och maken tillsammans ska kunna planera in lite "Egen Tid" och om den ska användas till att pyssla, träning eller arbete är upp till var och en. Den lilla griffeltavlan har jag tänkt att vi ska kunna skriva upp saker som behöver fixas, köpas hem eller bara små trevliga meddelande till varandra.

måndag 7 september 2009

Idag har jag varit hemma och haft VAB, Jacob blev förkyld i helgen och fick sen feber. Inte så jättemycket men tillräckligt för att han måste stanna hemma från förskolan. Jag hade hoppats att febern skulle försvunnit till i kväll, men han hade 38,2 för en stund sedan, så det blir att stanna hemma i morgon också.
Det känns som en förkylning håller på att bryta ut på mig också, känne mig lite konstig i halsen. Mina lymfkörtlar som sitter under hakan har varit svullna och öma i helgen, det brukar vara ett tecken på att jag ska bli förkyld. Jag kände precis efter om de fortfarande var svullna och svullnaden hade gått ner, så jag kanske slipper förkylningen?! *Hoppas*

Vinnaren utsedd!

I skålen ligger det papperslappar med siffror på, en lapp för varje kommentar.
Tyvärr lite suddig bild.
Vinnaren av halsbandet blev kommentar nr 7, grattis Villa Hemmet!
Mejla mig din adress på villanordaker@hotmail.com, så kommer vinsten med Posten.
Grattis!

söndag 6 september 2009

God morgon!
Just nu håller kaffet på att bryggas, inköpslistan är skriven. Jag ska hoppa in i duschen och sen klä på mig och därefter sätta mig i bilen för att köra till Ullared och Gekås.
Jag hoppas klara av barnens vinterklädersinköp idag och lite annat smått och gott.
Ha en bra dag!

lördag 5 september 2009

Loppisfynd och Cyklamen




Hittade en söt Cyklamen igår på Willys

Hej på er!
Idag har jag hunnit med ett snabbt loppisbesök och fyndat en fin skål i vit keramik. Den stod där i hyllan bland alla krukorna och när jag såg den så slog hjärtat en liten volt. Den bara måste jag ha! Norpade snabbt åt mig den och gick sedan till kassan, 25kr fick jag betala och det tycker jag är ett helt ok pris. Undertill står det Karolina och nr 8, någon som känner till vad den kan komma ifrån?

Ni kan fortfarande vara med och tävla!


fredag 4 september 2009

T G I F




Så var det fredag igen, skönt tycker jag! Det har varit mycket denna veckan och jag känner mig trött. Barnen är förkylda och allmänt gnälliga vilket tar massor av energi från mig. De kanske också behöver lite helg för att bli pigga och glada?
Det är roligt att så många vill vara med och tävla. Det är ännu inte försent att lämna kommentarer, ni har fram till på söndag kl 24.00, dragning av vinnaren sker under måndagen.
Ha en trevlig fredagskväll!

tisdag 1 september 2009

U T L O T T N I N G



Välkommen september, välkommen höst!
Fast just idag kan man knappt tro att det är en höstmånad som vi gått in i, 25grader och strålande sol, helt ljuvligt om jag själv får säga det. Fast är det inte lite typiskt att när jag väl köpt mig ett par snygga gummistövlar så har jag knappt användning för dem?!

Jag utlovade i ett tidigare inlägg en utlottning för att jag nu passerat 15 000 besökare sen start och jag tyckte det är lämpligt att inleda septembermånad men just en utlottning.

Jag har ett halsband med Muranohjärta från Neira som just DU kan vinna!

Reglerna är väldigt enkla.
Det enda du behöver göra är att lämna en kommentar till detta inlägget och har du inget Google eller Bloggerkonto så måste du skriva din mejladress också annars kan jag inte komma i kontakt med dig om just Du skulle ha turen på din sida.
Det går bra att tävla fram till söndagen den 6 september kl 24.00

Lycka till!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...