lördag 19 februari 2011

Nytt köksbord?

Alt 1. Åminne från Mio.
Alt 2, Norden från Ikea.
Alt 3. Cecilia från Mio.
Alt 4. Brännö från EM


Hej på er!

Åh, det ser ut att bli härligt väder idag, även om det just nu är minus 15 grader ute, så ska det vara solsken hela dagen, precis vad vi behöver.

Vilket av de fyra köksborden ovan tycker ni är finast?
Har ni någon erfarenhet av dem, positivt eller negativt?


Kram/Malin



7 kommentarer:

Dagdrivaren sa...

Kanske det du redan har.
Vet att jag är en glädjedödare.
Kram

Villa Nordåker sa...

Fast det vi har idag har 10år på nacken är och väldigt sönderhackat och fult.
Dessutom är det för stort när vi har det på det hållet, och jag gillar att ha det så. Bordet är 180cm långt, jag vill ha ett 140-150cm långt Sen det så dumt att alla 6 stolarna går inte ha så att man kan skjuta in dem.

/Malin

Enkelt sagt sa...

Ser inte så stor skillnad på bilderna av 1,3 och 4. Andra bordet är inte så snyggt i mina ögon i varje fall. Vilket gillar du själv mest?
Sofie

Vardagligating sa...

Jaså är det det stora matsalsbordet som du inte vill ha kvar? Det som är så fiiiint!

Trodde att det var köksbordet i köket som du ville byta ut, för det är väl brunt? Eller kommer jag ihåg fel? Vi har ju Åminne och jag gillar stolarna som hör till bordet. Helt okej om man gillar ett blankt vitt bord. Sen kan man ju förlänga det om man vill ha ett långt bord med iläggsskiva vilket är bra!

Bord 1,3, och 4 ser väl alla ganska lika ut, det som skiljer dem åt är väl stolarna. Själv är jag sugen på ett slagbord så nr 2 var ju fint! Fast själv vill jag ha ett gammalt och slitet.;)

Kram

Villa Nordåker sa...

Carina, det är köksbordet som jag vill byta ut. Det tar för stor plats i köket. När någon sitter på barstolarna så kan man knappt ta sig in till bordet. Dessutom slår man ofta i kanten på bänkskivan, jag i sidan och barnen i huvudet.

Det som skiljer de olika borden åt (förrutom slagbordet) är att någon har helskiva och någon annan har delad skiva, för att kunna ha en iläggsskiva.
Brännö ska vi kika på idag.

/Malin

Inredning i vitt, gammalt och nytt sa...

Jag gillar bäst nr 3, men tror också att nr 1 och 4 passar era köksstolar fint! Har du någon översiktsbild på köket? Kikade bland dina köksinlägg och hittade ingen, men mycket annat fint:)
Kram
Maria

Noamaja sa...

Oj, oj, dessa val;-) Slagbordet är fint men om man inte verkligen behöver utrymmet i lådorna så tycker jag att den delen verkar ta för mycket plats... Kan ni ens ha tre stolar på var sida om ni skulle vilja då?

De andra ser väldigt lika ut så det är svårt att se...Vi har ett slagbord som faktiskt är väldigt praktiskt. Det har en stor mittendel vilket betyder att vi kan ha det i tre olika storlekar. Jag gillar att man kan ändra storleken om man har det trångt.

Ni kommer nog på en lösning som passar er:-)

Ha en fin dag nu!
Kram,
A

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...