söndag 9 januari 2011

Söndagsbilden vecka 1

Det var nästan så att solen ville tittade fram en liten stund när jag fotade idag men sen ångrade den sig sen och försvann och det har varit "skitväder".

Hej på er!
Årets första söndagsbild i Fabriken visar vårt lilla tv-rum på övervåningen. Här sitter jag på kvällen när barnen lagt sig och jag är själv hemma, vill helst inte sitta på nerevåningen då. Tv-bänken är från Mio och köptes till vårt vardagsrum för 1,5år sedan tror jag det var men har nu fått flytta upp en våning (tillsammans med golvlampan). Vi har nog varit bland de sista att ha tjock-tv, men nu hänger det en platt-tv på väggen i vårt vardagsrum och då fick vår tjock-tv uppe stå på denna fina tv-bänk istället. Tv-n ska bytas ut den med när det lider, men det är inget fel på bildkvaliteten så den få hänga med ett tag till.

Imorgon är det vardag igen, det ska bli "spännande" att se om det går att få upp barnen, de har de sista dagarna sovit riktigt länge på morgonen för att vara dem.
För min del blir det nog inte så farligt, bara jag får mitt morgonkaffe så vaknar jag.

För fler söndagsbilder klicka här.

Kram/Malin

10 kommentarer:

Susanna sa...

Haha! Vi har också tjock tv, både uppe och nere :-D Till på köpet kan man bara se på gamla VHS i tv:n uppe! Vi är nog så långt från teknikprylsnördar man kan komma och de får hänga med så länge de kan. Dessutom är båda Tv:na ärvda ;). Men ja, jag kan nog ibland önska att vi skulle köpa nya, för otroligt fula är de! Jag drömmer ju om ett riktigt stort gammalt skåp att gömma allt i. Oberoende om det är tjock- eller platt-tv...
Snygg vägg annars! När var det ni gjorde den? Fanns en målning bakom eller blandar jag ihop allt nu?
Ha en trevlig arbetsvecka! Själv förtränger jag att det är låååångt till ledigt nu.
/Susanna

Hem och Lycka sa...

Urfint rum!

kram Mia

Mimmi sa...

Förstår att du vill sitta där. Vilket underbart rum!

Noamaja sa...

Så fin väggen är! Gillar lampan också!

Så konstigt, jag hade skrivit ett inlägg till tennskålen med en fråga men det har tydligen inte kommit med. Jag undrade vad det var för en blixt du fått. Om det är en du kan koppla till kameran med en sladd och hålla vid sidan om? Är du nöjd med den?

Kram,
A

Septemberflikka sa...

Kul att se att det finns flera med tjock-TV. Vi ska också byta ut vår vad det lider...

Fint rum i alla fall, tjock tv eller inte ;-)

kram

Villa Nordåker sa...

Noamaja, jag har glömt svara på frågan om blixten. Det är en Nissin Di622 som man sätter uppe på kameran.
Jag tycker den är bra, den går att vrida även om du håller kameran på sidan. Jag har inte riktigt lärt mig hur stark styrka jag ska ha på blixten och hur mycket man ska vinkla den ännu.

Kram

Stina sa...

Snyggt!:-)
Stina

Vardagligating sa...

Vad fint ni har det där uppe! Lyx att ha två Tv rum.

Kram

Dagdrivaren sa...

Ser väldigt fint ut med den lampan och TV-bänken däruppe.

Gunilla

Min lya och jag sa...

Jättefint vardagsrum..... Golvlampan är så himla fin,jag har den i vitt,men nu när jag ser er svarta så ångrar jag mig lite att jag inte tog den i svart ist :-)
Men,men....i-landsproblem va?!:-)

Ha det gott.....Kram Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...