tisdag 15 juni 2010

Prickar och sommarprojekt.

Hej på er!
Nu har vattkopporna flyttat in i Villa Nordåker. Saga är den som blivit drabbad, vilket inte är så konstigt då vattkopporna har härjat på förskolan sen i mars och för två veckor sedan fick kusinen det och vi lät faktiskt honom komma hit för att leka (för att smitta barnen) och vår förhoppning är nu att Jacob får det nu med och inte om två veckor. Men än så länge kan jag inte se några prickar. Saga verkar få en lindrig variant, visserligen har hon lite feber men när vi räknade kopporna innan hade hon 13 stycken, jag har lovat henne 1kr per vattkopp.
Min käre make brukar säga att jag hela tiden måste ha en projekt på gång och det stämmer nog ganska bra när jag tänker på allt som jag vill hinna göra den närmsta tiden. Jag har en tendens att dra på mig massor av projekt, det senaste kan ni se ovan. Maken bara skakade på huvudet när jag sa vad jag ska göra, men han har inte sett hur fina de kan bli ännu, jag älskar Google.
Kram/Malin
My dear husband can´t understand what I have bought earlier today. He dosen´t know how fine they can be, I must show him. I love Google.

4 kommentarer:

Mimmi sa...

Spännande att se när de kommer på plats.

Inredning i vitt, gammalt och nytt sa...

Fyndlampor med potenial! Kommer säkert att bli såå fina!
Ha en bra dag!
Kram
Maria

Villa Hemma sa...

Åååh, vad fina.
Jag blästrade mina och spaylackade dem vita - men dina är kanonfina som de är!!!

kram

Susanna sa...

Haha, ja se makar ;) Min skakar också på huvudet rätt ofta ;) Var ska du ha dem? Vitmålade?

Hur är det med kopporna? Blir barnen rika? :D Nä, men hoppas det blir en lindrig variant!!!

Kram, Susanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...