söndag 20 mars 2011

Söndagsbild vecka 11: senaste Blocketfyndet.

Hej på er!

Söndag igen och ikväll är det sista (?) avsnittet av Solsidan, jag hoppas på många skratt.

Igår flyttade ett nytt Blocketfynd in i Villa Nordåker. För endast några hundralappar blev detta fina skåpet mitt. Jag har redan spacklat och slipa det så förhoppningsvis kan jag grundmåla det imorgon. Lite färg och nya beslag sen ska det få agera pysselskåp till barnens alla saker.
Jag har äntligen klurat ut hur jag vill inreda både mitt egna arbetsrum men även barnens pysselrum. Det kommer behöva göras några inköp men jag har varit duktig och krängt lite grejer på Blocket och det är inte mer än rätt att jag kan använda "kosingen" till lite nyinköp här hemma, eller?

För fler söndagsbilder i Farbriken klicka här.

söndag 13 mars 2011

Söndagsbilder vecka 10: Nya ljusstakar



Rosor från maken, vi hade 10-årig förlovningsdag igår.


Hej på er!
Äntligen har jag hittat höga maffiga ljusstakar i barockstil för blockljus. Jag var en sväng på Gekås i Ullared idag och fann bla dessa för en billig peng.

För fler söndagsbilder klicka här.

Kram/Malin

torsdag 10 mars 2011

Tjugotolv...



Hej!!!

Igår hade jag födelsedag och jag tror nog att jag i fortsättningen ska räkna som Jacob gör, för visst låter tjugotolv mindre än trettiotvå?

En härlig blombukett från svärmor och en vårplantering från svägerskan fick jag. Saga-stumpan hade sytt en fin liten duk i skolan och av maken fick jag några tavlor, jag visar dem sen när de kommit upp på väggen.

Kram/Malin

måndag 7 mars 2011

Strandpromenad








Hej på er!

Igår var vi iväg Halmstad för att fira en av barnens kusin som fyller 8år idag. Min syster med familj bor inte många hundra meter från havet så i det underbara vädret som vi hade igår tog vi hos en liten strandpromenad innan vi skulle hem och äta tårta.
Helt ljuvligt!

Åhhh, det finns förhoppningar om att det ska bli vår i år också.

Kram/Malin

lördag 5 mars 2011

Tavlor?



Hej på er!

Alltså, hur onödigt är det inte att vakna kl 04.55 en lördag?!!!
Superkissig och snorig så jag måste stiga upp och gå på toaletten. Nåja jag få se det från den ljusa sidan, jag får lite lugn och ro i köket när jag slösurfar och dricker kaffe.

Vad tror ni om dessa två fjärilar, skulle de bli fina att hänga tillsammans i svarta ramar i hallen istället för min stora tygtavla?

Kram/Malin

fredag 4 mars 2011

Zara!





Ääääääntligen, har Zara öppnat sin webshop även för oss här i Sverige.
Jag gillar Zaras kläder jättemycket, nu behöver jag inte åka till Göteborg för att kunna köpa deras kläder utan nu går det att "klicka" hem dem.
Jippie!


onsdag 2 mars 2011

Vårkänslor

-VA ropar Matte?!

-Näe, jag vill inte gå in. Jag lyssnar bara med ena örat.....
-Det var sååå skönt att få rulla sig i det solvarma gräset.
Även om det ser ut på bilderna som att jag knappt ser så gör jag det, men när husse trimmade pälsen häromdagen var saxen på vilovägar så därför är ögonbrynen lite för långa.


Hej!
Idag blev jag lite sen tillbaka till efter lunchen, det var en hund som hellre vill njuta av vårsolen än att gå in.
Jag förstår honom.


Kram/Malin

tisdag 1 mars 2011

Tisdagstema: klädförvaring

Jacobs garderob med panelskivor.
Crosströjan får hänga på första pakett. In till vänster står en trådback som rymmer, strumpor, kalsonger, pyjamas och t-shirtar.
Min lilla gå-in-garderob, ett hyllplan av tre är upp. Snart hoppas jag de andra kommer upp.
Jag är nämligen trött på denna typen av klädförvaring.....


Hej på er!

Veckans tema i Fabriken är klädförvaring och här kommer några olika varianter som finns här hemma. Den sista som husera i ena hörnet av sovrummet är inte den optimala men kläderna ligger i alla fall inte bara slängda på golvet....

För fler temainlägg klicka här.


Jag ska nog svassa om till myskläder och hoppas barnen somnar tidigt så jag kan lägga mig i sängen och kolla på One tree hill, jag steg upp redan kl 03.45 idag och var på jobbet kl 04.50. Jag hade ställt klockan på 04.30 men vaknade en timme tidigare och kunde inte somna om, då var det lika bra att stiga upp och sätta på lite kaffe och få lite egentid vid datorn innan jobbet.

Det är väldigt skönt när man gått hem på tisdags eftermiddagen, för veckan inleds med två tidspressade och stressade dagar på jobbet och särskilt för mig som är ganska "grön" på mina arbetsuppgifter. Samtidigt som "hjärnan" kokar över av all ny information är det kul, men som sagt var ikväll behöver jag komma i säng i vettig tid. Jag behöver min sömn, eller det behöver väl alla?

Kram/Malin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...