onsdag 27 augusti 2008

Blått och vitt


















Idag visar jag er lillemans rum. Jag har inrett Jacobs rum med vita och blå detaljer. Tycker det passar bra till en liten kille. Sängen är ett av alla möbelfynd jag gjort på secondhandbutiken som jag skrivit om tidigare. Den kostade 300kr har jag för mig och med några lager vit färg och lite spackel blev den fin tycker jag. Jag gillar att blanda nytt med gammalt. I garderoben som är från Ikea, förvaras leksaker. Det är skönt att kunna gömma undan en del leksaker när barnen inte leker med dem, plus att när man ta fram dem igen efter nån vecka så blir barnen glada för då känns de som nya igen.







7 kommentarer:

chase sa...

Vilket fint barnrum. Snygga hissgardiner, fräscha.

Anonym sa...

Mysigt! Härligt med blått och vitt! Om man ändå hade en son! ;-)
:-)
Kram!

Ulrika sa...

Hejsan

Vilket fynd med barn sängen vad fin den är, söker oxå efter en gammal barnsäng de är såå söta. Vilka fina rullgardiner du sytt, jag har oxå försökt mig på det, det vart lite snett men då fick jag rulla upp mer på ena sidan fniss. Vad söt väskan är den ljusblåa med vita prickar på, jag ar tänkt måla sånna själv från panduro, men finns dom att köpa vore ju toppen . Får man fråga vart du köpt den sööta väskan? Jätte fint rum, och vilken härlig garderob. Ha det så bra!

Jenni - Snickarsbacken sa...

Vilken lyckost som får bo så fint! Kram

Mamma Anka sa...

Vilket underbart rum! Härliga färger.

Livets Ljusa Stunder sa...

hej. Vad fint ni gjort i hans rum. Super fint verkligen. Sängen ville jag fråga dig om. jag har ju köpt en gammal säng till våran son på loppis. Men sitter och funderar på madrass. Hur har ni gjort med det? Har sängen standard mått eller har ni fått special beställa en?

Ett hus i vitt sa...

Vad fint du har gjort! Jag har inte fått klart mitt pojkrum ännu... Maken kom ju hem tidigare än bestämt och så blev vi bjudna på middag ett par kvällar. I kväll fortsätter jag dock. Självklart blir det blått o vitt... :-). Ja det blir Formex i helgen! Ska bli jättekul och lite nervöst eftersom jag ska beställa! Ha det bra. Kram, Anette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...