fredag 20 maj 2011

Skorna packade....

.....snart drar vi iväg till Göteborg hela familjen. Uppladdningen inför GöteborgsVarvet imorgon blir att bo på hotell och käka hotellfrukost! *Mums*

Mitt mål är att ta mig runt de 21km som loppet är och det borde jag klara om inte ljumsken och knät börja krångla den första milen.

Ha en bra helg!

Kram/Malin

söndag 8 maj 2011

Söndagsbild vecka 18

Blomstertorn från Jem&Fix

Hej på er!

Vilken fantastisk söndag det har varit idag, ja om man räkna bort att jag har ont i ljumsken igen och lite ont bakom knät(jag strechade nog för dåligt igår) så har det varit alldeles underbart idag!
Trädgårdsarbete stod på schemat och här i det lilla tornet ska luktärter få klänga sina härliga blommor i sommar. I år fick jag ner fröna i rätt tid så jag hoppas få njuta av luktärter till semestern och inte som förra året jag tror det lyckades komma några små förskrämda blommor i slutet av augusti, sen blev nätterna för kalla och de vissnade.

För fler söndagsbilder klicka här.

Kram/Malin

lördag 7 maj 2011

Olika hobbys...

Det finns ett uttryck som heter "lika barn leka bäst" och jag och maken är lika på många sätt förutom när det kommer till våra hobbys, och det är väl tur att man kan trivas ihop ändå?
Att jag gillar inredning (snarare en passion) sy och pyssla kanske inte är någon nyhet men jag har även funnit tjusningen i löpträna och idag sprang jag ett kvartsMarathon och det var jobbigt vill jag lova i värmen som var idag. Jag hade smörjt in min ljumske med Zon-salva och det hjälpte, jag kände inte av ljumsken förrän vid 8km. Jag fick däremot vätskebrist redan efter några kilometer och jag har nog inte återhämtat mig ännu för jag ligger ligger här i soffan med ont i magen(löparmage?) Jag är trots det nöjd med att jag lyckades ta mig runt med tanke på hur ont det gjorde när jag sprang i tisdags, men jag fasar lite inför GöteborgsVarvet, då ska jag springa dubbel så långt!
Ja just det var vilka olika hobbys jag och maken har.


Ja som ni kan se så är det väldigt långt ifrån både löpning och inredning...
Men jag fick i alla fall passa på att leka sportfotograf när maken och en kompis till honom tränande lite på crossbanan i eftermiddags.

Snart ska vi tända grillen och grilla lite oxfilé till kvällen och går mitt magont över ska jag ta ett glas rosévin och njuta av den underbara vårkvällen. Drack rosevin för första gången förra veckan hos min syster och jag hade för för mig att det skulle vara sött och sliskigt men det var riktigt gott!

Kram/Malin

Uppdatering: det blev inget glas vin, det fick bli en Imodium istället. Nu hoppas jag en god natts sömn hjälper, för i morgon står det trädgårdsarbete på schemat.

tisdag 3 maj 2011

Tisdagstema:favoritblomma/växt


Hittade dessa fina pelargoner på ICA.
Så härlig färg!
Tulpaner
Pärlhyacinter
Norsk brudspirea


Hej på er!

Veckans tisdagstema i Fabriken är favoritblomma/växt. Jag har många favoriter men just nu är det nog det som blommar i min trädgård och av någon konstig anledning räknar jag inte med maskroserna till mina favoriter. *ler*

För fler bidrag klicka här.


Jag sitter i soffan och slappar efter min joggingrunda på ca 10km, okej jag erkänner jag var tvungen att gå lite för jag har lite problem med min ljumske väntar hem så det gör lite ont när jag springer och det gillar jag inte. Övriga familjen är på cirkus och Jacob var väldigt förväntansfull, det är första gången han skulle få gå på cirkus så det ska bli spännande att höra vad han tyckte.

Kram /Malin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...