onsdag 29 april 2009

Morgonpromenad/powerwalk

Puh, nyss hemkommen efter min första morgonpromenad eller powerwalk som det heter i träningsvärlden.
Klockan var bara 06.00 när jag stegade ut och med "Adam och Gry" i hörlurana gick jag en runda på 30min. Det var helt underbart väder ute, det kommer bli en solig dag idag.
Jag hade tänkt gå en längre runda men då hade jag behövt komma ut 05.45. Det får bli imorgon istället.
Min kondition är inte den bästa och jag har velat komma igång att röra på mig länge men med två barn och en make som jobbar mycket räcker inte tiden till på kvällen för att träna på kvällen för mig.
Igår eftermiddag kom jag på att jag kan gå ut på morgonen, då är maken hemma och kan ta hand om barnen.
Dags att hoppa in i duschen!

tisdag 28 april 2009

Återbesök

Idag har jag varit med Saga på återbesök på Ortopeden. Hon bröt sin handled för tre veckor sedan på förskolan och har haft armen i gipsskena.
Armen hade läkt som den skulle. Skönt!
Handleden är lite svullen så jag var rädd för att läkningen inte gått som den skulle. Men läkaren sa att det är helt normalt att den är lite svullen.
Så idag kunde Saga börja på simskola. Den började för tre veckor sedan, dagen efter hon bröt sin handled (otur) så hon har missat två gånger men hon var glad att hon fick gå dit idag.

Dagens tips!




Nu när vårsolen värmer, börjar det bli dags att ta fram sina vinterbleka ben i dagljuset. Det är lika hemskt varje år. Visst det går ju att sola solarium men det ska vi väl egentligen undvika om man vill slippa hudcancer?!

Jag hittade en bodylotion från Nivea som inte är en Brun-Utan-Sol i vanlig bemärkelse utan det tar ca 5 dagar innan man får mindre vinterbleka ben eller vad man nu väljer att smörja in sig. Den går att använda på hela kroppen. Den är väldigt enkel att applicera och eftersom det tar några dagar innan färgen framträder känns det inte lika hemskt som med BUS, har sett en hel del fläckiga "solbrännor" som inte är så snygga.

Jag är inne på min tredje dag och jag tycker att den fungera. Det är nästan att jag skulle kunna visa mig barbent utanför tomtgränsen. Den finns även i en mörkare variant.



måndag 27 april 2009

S O L S K E N!

Idag är jag hemma och har VAB. Jacob är fortfarande febrig och hostig. Jag hoppas febern vänder snart, allra helst idag så att han kan gå till dagis igen på onsdag.
SMHI har lovat fint väder hela veckan, då vill jag kunna vara ute och njuta av vårvärmen.
Undrar hur majmånads väder kommer att bli? Chansen är nog ganska stor att den blir kall och att vi kommer undra om det fina vädret som kom i april var sommaren?!

söndag 26 april 2009

Mer prickar

Skålen är inte prickig, utan i rostfritt stål.



Igår fyllde lilleman 2år. Tyvärr så är han sjuk och orkade inte vara med så länge på kalaset. I natt har han sovit jättedåligt och när vi tog febern på honom vid kl 06 nu på morgonen så hade han 40grader. Stackars lilla Jacob!
Igår hade vi som sagt var kalas och det var jättefint väder ute, även om det blåste en del. Trädgårdsmöblerna har åkt fram och en ny härligt prickig vaxduk har införskaffats. Gästerna kunde mingla ute i solskenet med maken grillade den marinerade fläskfilén.
Jag själv "matchade" prickarna på duken med min nya röda klänning med vita prickar på som jag vunnit på Tradera, helt ny för 40kr. Det passar en smålänning *ler*
Vita leggings och ballerinaskor och jag fick en härlig "sommarfeeling".


lördag 25 april 2009

Prickig klänning


Kikade in på Gina Tricots hemsida och hittade denna söta klänning. Gillar prickigt, blir glad av prickar både när det gäller inredning och mode.

Någon som vet hur Gina Tricot är i storlekarna?

Ibland är det tråkigt att bo på "landet" med 3mil till de större klädkedjorna som H&M, Lindex och 7-10 mil till de andra klädkedjorna som inte är lika stora men ofta har fina kläder till vettiga priser.

torsdag 23 april 2009

Indiska







Jag satt och slösurfade lite på Indiskas hemsida och hittade lite fina klänningar som gärna skulle få flytta in i min garderob. Det är snart dags att börja planera vad man ska ha på sig när det drar ihop sig till vårens kalas.
Lite synd att jag har 7mil till närmaste Indiska butik.

God morgon!


God morgon, tänk att det redan är torsdag. Jag fattar inte vad veckorna tar vägen.
Det ser ut att bli fint väder ute idag, det är underbart att det har blivit vår ute. Näe nu är det dags att klä på barnen och åka iväg till dagis och jobb.
Ha en bra dag!

onsdag 22 april 2009

N y s t a r t

Hej igen!



Jag har tänkt att börja blogga igen.

Bloggpausen blev lite längre än planerad. Vi har varit utan bredbandsuppkoppling i en månads tid och jag har bara kunnat surfa sporadiskt hemma på kvällarna på ett mobilt bredband. Men from igår så har vi bredband igen.


Jag har under min bloggpaus kommit fram till att jag kommer att ändra inriktining på bloggen. Den kommer nu att bli en blandblogg och inte bara handla om inredning.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...