onsdag 27 april 2011

Kalashelg!

Kvällssolen på påskafton hemma hos goda vänner.


Barnen och maken fixar odlingskragar i trädgården.
Jacob fyllde 4år på annandag påsk.

Rosen är faktiskt i tyg!
Det är jobbigt att ha kalas, redan halv sex på kvällen somnar Jacob i sin nya pyjamas och vattenpistol.

Hej!!!

Vilken härlig påskhelg det har varit, helt otroligt att det kan vara sånt här fint väder i april.

Helgen har passerat alldeles för fort men jag tror i alla fall att vår 4-åring var nöjd med sin dag, han fick det han önskat sig mest av allt, en alldeles egen motorcross.

Kram/Malin

fredag 15 april 2011

Trevlig helg!


Jag vill bara önska Er alla en riktig trevlig helg!

Jag själv hoppas få njuta lite av lite vackert vårväder.

Kram/Malin

tisdag 5 april 2011

Tisdagstema: favoritinredningsbutik

Denna veckan har min bloggvän fått äran att presentera veckans tema som är favoritinredningsbutik.
Om man bortser från loppisar och Blocket( som kanske inte räknas som inredningsbutiker) så ligger Balders Hage i Göteborg i topp på butiker. Första gången jag var inne i butiken var för snart 4 år sedan och jag blev alldeles lyrisk......







För mer info om Balders Hage klicka här.


För fler temabidrag klicka här.


Kram/Malin

måndag 4 april 2011

Glassväder

Årets första glass utomhus, det var vi tvungna att föreviga.
Åh, nu är våren verkligen på G - och ogrässäsongen.....


Kram/Malin

söndag 3 april 2011

Söndagsbild vecka 13: påskägg

Hej på er!

Det får bli ett snabbt inlägg ikväll, jag ligger redan nerbäddad i sängen fast klockan bara är sju. Är förkyld och känner mig lite risig. Bäst att försöka kurera sig genom att sova tidigt, men först ska jag nog kolla på Lyxfällan på Tv3-play. Den här förkylningen kommer väldigt olägligt, jag hinner aldrig löpträna numera, jag börjar faktiskt bli orolig att det kommer bli superduper jobbigt när jag ska springa GöteborgsVarvet den 21 maj. Men vädret ser lovade ut i veckan så jag hoppas på någon kvällsrunda i veckan.
På matsalsbordet står två påskägg inköpta förra veckan på Gekås i Ullared, jag brukar inte påskpynta så mycket men jag har några saker som jag nog ska ta och plocka fram under nästa vecka.

För fler söndagsbilder klicka här.

Kram/Malin

fredag 1 april 2011

En bra eller dålig idé?

Hej på er!

Längesen sist, vardagarna bara susar förbi och helgerna ska vi inte tala om. Jag kom ihåg när min pappa sa när jag bodde hemma och gick i skolan"måndag, tisdag och fredag." Jag kunde inte fatta vad han menade med det, men nu gör jag det!

Jag såg denna härliga bild i Expressen och kom på att vårt runda pelarbord kommer att bli över när barnens pysselrum blir klart. Jag blev sugen att testa hur det skulle se ut i vår gigantiska hall. Med lite hjälp av barnen rullade vi ihop den stora mattan som legat i hallen i alla år. Bryr er inte om mattan som ligger under bordet, det var den enda neutrala matta här hemma som passade hyfsat på golvet.

Det ska upp nya tavlor på väggarna.

Så till min fråga, är det väldigt konstigt med bordet i mitten av hallen? I många amerikanska filmer brukar de ha ett hallbord i mitten med fina snittblommor.


Uppdatering: jag har tagit bort bordet och mattan. Problemet med vår hall är att jag och maken var så dumma att vi la in klinkers i hela rummet (och färgen är inte den snyggaste) och inte bara precis vid dörren. Jag vill hellre ha parkettgolv, det blir så mycket eko i hallen. Tror ni parkettgolv går att lägga ovanpå klinkers eller måste den tas bort?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...