måndag 17 oktober 2011

KöpenhamnHej på er!

Långt mellan inläggen blir det, inte alls min mening men som jag tidigare har sagt så fattar jag inte hur fort dagarna passerar nu för tiden. Det är jobbet, barnen, hemmet och träning på vardagarna och så lite återhämtning under helgen. Jag har i alla fall kommit igång med att träna lite mer i höst, jättekul är det. Jag har länge sprungit eller joggat kanske är rätt ord, och har anmält mig till nästa års GöteborgsVarv och vill vara mycket bättre förberedd än jag var i år. Så det var väldigt lägligt att vårt lilla Friskotek även startade upp gruppträning i månadsskiftet september/oktober. Så nu är jag inne på min fjärde vecka med 3-4 träningspass. Spinning, bodypump och crossfit får komplettera min löpning. Jag vet sen förra hösten/vintern att det var svårt att ta sig ut och springa på kvällarna mer än 1gång/veckan, ibland blev det 2 gånger och det är alldeles för dåligt för att kunna genomföra ett halv marathon på vetig tid.

Jag visar ovan lite bilder jag fotade i somras när vi var i Köpenhamn. Tanken med dessa bilder var att jag skulle framkalla några svartvita motiv och rama in, men jag är otroligt dålig på att framkalla bilder. Jag ska nog skriva upp att gå igenom och framkalla bilder på min dator på min "to do it-lista" Jag vet inte om det är för att man tillhör en generation som har framkallat bilder från kamerarulle som man tycker det är roligare att titta på bilder i ett album än i en datorn?


Ha det bra!!

Kram/Malin

6 kommentarer:

Susanna sa...

Så roligt med en uppdatering :)

Imponerad att du tränar så mycket. Själv är jag nöjd med att komma mig ut två gånger i veckan. Men å andra sidan så är jag också nöjd med att jag överhuvudtaget KAN springa 10 km utan att dö ;). Har problem med en tå och blev ordinerad besök till fotvårdare av en läkare. Läkaren kunde inget annat än dra bort nageln och hoppas på bättre tur med nya nageln. Väl vid fotvårdaren var det första hon sa då hon såg min tå om jag springer mycket maraton. Fnissar lite än för mig själv åt kommentaren :D Tydligen har jag alltså fått min första skada.

Fina bilder! Jag framkallar också och tycker det är jättekul att ha sparat så många bilder. Framkallar ca 700-1000 bilder i året totalt!

Ha en bra vecka, Susanna

Malin's Hus sa...

Köpenhamn är ju för underbart! Är med dålig på att uppdaterna nu när man börjar jobba... Att folk ens hinner med sig själva det förstår jag inte. Jag har iaf bojkottat tv. den hinner man absolut INTE med ;)

må så gott! / Malin

Noamaja sa...

Åh, mitt Köpenhamn! Kom igen nu, förstora!

Du är så himla duktig med din träning!

Det där med drömhus...man måste ju inte bo i det. Drömmen är precis lika värdefull. Och att vara nöjd är en konst jag beundrar!

Ha en fortsatt fin vecka!
Kram,
A

Carina sa...

Vilka fina bilder! Jag gillar verkligen Köpenhamn. Vad kul att du kommit igång med träningen så bra!!!! Har aldrig testat crossfit. Kram

Dagdrivaren sa...

Verkligen fina bilder du tagit och vilken härligt blå himmel det var när ni var där.
Du är så duktig med din träning. Det måste kännas skönt.
Kram

Freedomtravel sa...

Fina bilder! Men jag måste nog säga att jag upplever att jag tittar mer på gamla bilder nu när man har dem i datorn än när de bara satt i ett album. Kanske för att det känns som att man kan använda dem mer och på fler olika sätt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...